×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL

TSM seglar förbi Kinguin — dags för NiP mot Virtus

0
Det danska storlaget Team SoloMid är klara för semifinal mot EnVyUs efter en dominant uppvisning mot Team Kinguin. Nu väntar en av dagens mer efterlängtade matcher — NiP mot Virtus.pro.
Den andra kvartsfinalen på ESL One Cologne blev grovt försenad på grund av ljudproblem, där man oroade sig över att spelare kunde höra kommentatorerna. Problemet löstes, och ungefär två timmar efter ordinarie utsatt tid kunde matchen dra igång.

Kampen stod mellan Team SoloMid och Team Kinguin, där det förstnämnda laget sågs som klara favoriter då den senare nämnda femman halvt skrällde till sig en slutspelsplats i turneringen. Det visade sig inte vara skitsnack från experterna, då Team SoloMid öppnade den inledande Dust2 med åtta raka rundvinster som försvarare. Därefter vaknade Mikail "Maikelele" Bills internationella femma, och vann sex av de kommande sju rundorna för att plåstra om halvan en aning. Det räckte dock långt ifrån hela vägen när TSM:s anfall var så pass starkt att man knep sju rundor i rad.

Med den bekväma kartvinsten i ryggen gick danskarna över till sitt kartval, Overpass, med gott om självförtroende. Denna gång började Team SoloMid som den aningen tuffare anfallande sidan, och fick med sig åtta rundor in i halvtid. Därefter murade man igen bombplatserna som CT, och Kinguin fick endast en runda innan drabbningen var över.

Kvartsfinaler: Resultat

Frankrike EnVyUs vs. Ukraina Na`Vi

EnVyUs: Happy, NBK, kioShiMa, kennyS, apEX
Na`Vi: Edward, GuardiaN, flamie, seized, Zeus

Inferno: 16-13 (7-8)
Mirage: 16-10 (7-8)

Danmark Team SoloMid vs. Europa Kinguin

TSM: cajunb, device, dupreeh, karrigan, Xyp9x
Kinguin: dennis, Maikelele, ScreaM, rain, fox

Dust2: 16-6 (9-6)
Overpass: 16-8 (8-7)


Detta innebär alltså att stjärnmixen Team Kinguin, liksom Natus Vincere, landar på en delad femteplats på ESL One Cologne. Det är dock långt ifrån över, då ovanstående matcher bara utgjort hälften av lördagens schema. Härnäst kommer svenskfinska NiP Gaming att möta den polska besten i Virtus.pro, ett av dagens absolut mest efterlängtade möten. I vanlig ordning kommer matchen gå att följa på ESL TV.

Kvartsfinaler: Kommande matcher

Polen Virtus.pro vs. Sverige NiP

VP: TaZ, Neo, pasha, Snax, byali
NiP: allu, f0rest, friberg, GeT_RiGhT, Xizt

Sverige fnatic vs. Brasilien Luminosity

fnatic: pronax, flusha, JW, olofmeister, krimz
Luminosity: FalleN, boltz, fer, steel, coldzera

20 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 20 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..