×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL

EnVyUs till semifinal efter två raka över Na`Vi

5
Två raka kartvinster var allt som krävdes för att fransmännen i EnVyUs skulle ta sig topp fyra på ESL One Cologne. Nu väntar Team Kinguins tunga möte med Team SoloMid.
ESL One Cologne-slutspelet är i full fart här på Lanxess Arena i Köln, Tyskland, och den inledande monstermatchen mellan EnVyUs och Natus Vincere har precis avgjorts. Det var en svettig inledning som gav EnVyUs ledningen när de knep Inferno med 16-13 efter att ha fått starka sju rundor som det anfallande laget.

Därefter gick matchen över till Na`Vi:s kartval, Mirage, där det blev halvtidsresultat som den föregående kartan, dock denna gång på ombytta sidor. Med sju rundor som det försvarande laget tycktes EnVyUs ligga bekvämt inför anfallssidan, då de utan några grövre bekymmer tog kartan med 16-10 och därmed serien med 2-0. Detta innebär alltså att EnVyUs är klara för semifinal, medan Na`Vi har eliminerats.

Frankrike EnVyUs vs. Ukraina Na`Vi

EnVyUs: Happy, NBK, kioShiMa, kennyS, apEX
Na`Vi: Edward, GuardiaN, flamie, seized, Zeus


Inferno: 16-13 (7-8)
Mirage: 16-10 (7-8)


Härnäst är det dags för svenskduon Mikail "Maikelele" Bill och Dennis "dennis" Edmans Team Kinguin, som överraskade i turneringens gruppspel genom att slog ut de nordamerikanska slutspelstippade Cloud9, att äntra den massiva scenen i Lanxess Arena. Där kommer den profilerade femman att ställas mot ett av årets hittills starkaste lag, nämligen danska Team SoloMid, i en bäst-av-tre-duell. Matchen går att följa på ESL TV.

Danmark Team SoloMid vs. Europa Kinguin

TSM: cajunb, device, dupreeh, karrigan, Xyp9x
Kinguin: dennis, Maikelele, ScreaM, rain, fox

Polen Virtus.pro vs. Sverige NiP

VP: TaZ, Neo, pasha, Snax, byali
NiP: allu, f0rest, friberg, GeT_RiGhT, Xizt

Sverige fnatic vs. Brasilien Luminosity

fnatic: pronax, flusha, JW, olofmeister, krimz
Luminosity: FalleN, boltz, fer, steel, coldzera

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..