×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL

Slutspelsdags på ESL One Cologne

3
Efter två intensiva gruppspelsdagar har det blivit dags för den stora showen på ESL One Cologne. Idag skall åtta av världens bästa lag bli fyra när kvartsfinalerna utspelar sig i Lanxess Arena.
Sent under fredagskvällen avgjordes det första stadiet i miljonturneringen ESL One Cologne, och den 16 lag långa deltagarlistan hade halverats. Detta innebar att åtta lag avancerat till slutspel, vars första omgång kommer att avgöras idag.

I skrivande stund håller Lanxess Arena i Köln, Tyskland på att fyllas med sina över 10 000 besökare, som alla är på plats för att se de bästa lagen i världen slåss om avancemang i sommarens största turnering. Först ut för dagen är det franska nybygget EnVyUs, som har den högre seeden i kvartsfinalen mot Natus Vincere.


kennyS och hans EnVyUs kör Lanxess-öppningen mot Na`Vi.


Därefter kommer överraskningen Team Kinguin att ställas mot en av turneringens stora favoriter, Team SoloMid, i ytterligare en bäst-av-tre inför en förmodad fullsatt arena. Efter detta spelas kanske den största publikfavoriten när det kommer till match-ups, nämligen NiP Gaming mot Virtus.pro, som sist följs av fnatics möte med brasilianska Luminosity.

Lördag den 22 augusti: Kvartsfinaler

Frankrike EnVyUs vs. Ukraina Na`Vi

EnVyUs: Happy, NBK, kioShiMa, kennyS, apEX
Na`Vi: Edward, GuardiaN, flamie, seized, Zeus

Danmark Team SoloMid vs. Europa Kinguin

TSM: cajunb, device, dupreeh, karrigan, Xyp9x
Kinguin: dennis, Maikelele, ScreaM, rain, fox

Polen Virtus.pro vs. Sverige NiP

VP: TaZ, Neo, pasha, Snax, byali
NiP: allu, f0rest, friberg, GeT_RiGhT, Xizt

Sverige fnatic vs. Brasilien Luminosity

fnatic: pronax, flusha, JW, olofmeister, krimz
Luminosity: FalleN, boltz, fer, steel, coldzera


Ovanstående matcher kommer alltså att avgöras under dagen. Vinnarna i de två översta matcherna kommer att mötas i semifinal imorgon, precis som för vinnarna av de två nedre matcherna. För dagen är det alltså "bara" kvartsfinalerna som spelas, och som går att följa på ESL TV.

17 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 17 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..