×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Tyskland

Euronics med nytt tyskt CS:GO-lag

1
Elektronikkedjan Euronics har varit på offensiven inom e-sporten under den senaste tiden. Nu har de knutit till sig ett CS:GO-lag, bland annat med f.d. Planetkey Dynamics-spelare.
Benjamin "qk-Mantis" Oberlein och Azmican "asmo" Berberoglu, båda tidigare i Planetkey Dynamics, tar med sig sitt lag Fairy Tail till en ny organisation. Det är den internationella eletronikjätten Euronics, med 80 butiker i Sverige, som fortsätter sin satsning inom e-sporten och värvar det tyska laget. Euronics Gaming har sedan tidigare lag inom bland annat League of Legends samt Hearthstone.

"Jag ser fram emot den kommande tiden med hela laget runt Benjamin och Azmican. Redan under de första minuterna av samtal kom vi bra överens, och vi förlitar oss till samma mål och principer inom och utanför ett lag. Förtroendet och motivationen mellan dem är fulltständigt och även personligt är alla på samma våglängd. Vi är glada över att välkomna en sådan dedikerat team i våra led", sade René Engelhardt, Head of Management, i en nyhet på organisationens webbplats.

I ett uttalande till HLTV.org framgår det att laget nu kommer att satsa på en ökad närvaro även utanför Tyskland. Förutom sin startfemma tar de även med sig extraspelaren Christian "silv" Flügler och ställer sig därmed med sex spelare i truppen.

Euronics Gaming

Tyskland Azmican "asmo" Berberoglu
Tyskland Benjamin "qk-Mantis" Oberlein
Tyskland Franz-Otto "oddo" Geiger
Tyskland Steffen "ste" Gronemann
Tyskland Tobias "Rayv" Hurst
Tyskland Christian "silv" Flügler (ersättare)

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..