×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Förenade Arabemiraten

250 000 dollar till ESL ESEA-evenemang i Dubai

6
GAMES 15 i Dubai, Förenade Arabemiraten, kommer att stå värd för ESL ESEA Pro League Invitational, en 250 000 dollar-turnering i CS:GO. Sex lag har bjudits in att delta i turneringen som arrangeras i september.
Den 10 - 12 september arrangeras ESL ESEA Pro League Invitational under ett evenemang som kallas GAMES 15 i Dubai, Förenade Arabemiraten. Turneringen består av sex stycken inbjudna topplag som tävlar om 250 000 dollar, lika mycket som under Major-turneringarna i CS:GO.


GAMES 15 arrangeras vid Dubai International Marine Club. Foto: dimc.ae.


Inbjudningarna har grundats på ESL:s nya världsranking. De fem högst rankade europeiska lagen får sällskap av det högst rankade nordamerikanska laget.

"Dubai har stått värdar för fantastiska Counter-Strike-evenemang tidigare och vi är exalterade över att återvända och föra e-sporten till en scen olik alla andra", sade Ulrich Schulze, vice president för ESL, till 7days.ae.

Nedan finner ni de lag som har mottagit en inbjudan till denna miljonturnering. Anmärkningsvärt nog återfinns inte danska Team SoloMid bland dem, något som förklaras genom hur ESL:s ranking beräknas.

ESL ESEA Pro League Invitational

Sverige NiPSverige fnatic
CIS Na`ViFrankrike EnVyUs
Polen Virtus.proUSA Cloud9

Efter att ESL-rankingen publicerades blev det en riktigt twitterstorm kring Team SoloMids placering. Under måndagskvällen resulterade det i en tweet från Ulrich Schulze som visar på spekulationer kring att utöka turneringen med ytterligare två lag, vara TSM skulle vara ett utav dem.



Vi lär få anledning att återkomma till såväl världsrankringen som det danska lagets vara eller icke vara i denna kommande storturnering.

23 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 23 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..