×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

CLG tar den första nordamerikanska ESL One-platsen

2
Nordamerika har fått sitt första lag till den kommande Major-turneringen ESL One Cologne. Nu återstår endast en sista plats till nästa Major.
Counter Logic Gaming är klara för ESL One Cologne den 22-23 augusti. Laget är det första att säkra en biljett till jätteturneringen efter att ha slagit Team Liquid i två raka kartor.

En övertygande CT-sida på Cache gav James "hazed" Cobb och hans CLG en bra start i denna bästa av tre-match. De höll sedan undan efter sidbytet och vann den första kartan rätt bekvämt. Det kom att bli mycket jämnare på efterföljande Mirage. Det var Team Liquid som tog kommandot och hade goda möjligheter att tvinga fram en tredje avgörande match. Efter sidbytet vände CLG matchen och säkrade sedan sin ESL One-biljett i kartans sista runda.

USA CLG vs. USA Team Liquid 2 — 0

CLG: FNS, hazed, jdm64, reltuC, tarik
Liquid: adreN , EliGE, flowsicK, FugLy, nitr0

Cache: 16-9 (12-3, 4-6)
Mirage: 16-14 (6-9, 10-5)

Klara för ESL One Cologne

Sverige fnaticSverige NiP
Polen Virtus.proFrankrike EnVyUs
Tyskland mousesportsBrasilien F.d. Keyd Stars
Ukraina Na`ViDanmark Team SoloMid
Australien Renegades*Australien Immunity*
Ukraina FlipSid3**Europa Kinguin**
Polen eBettle**Frankrike Titan**
USA CLG***USA TBD***
* Kvalificerade via det asiatiska kvalet.
** Kvalificerade via det europeiska kvalet.
*** Kvalificerade via det nordamerikanska kvalet.



I kampen om den sista nordamerikanska platsen i ESL One Cologne står nu mellan Cloud9 och eLevate. Vinnaren av den matchen blir det sextonde laget i den uppkommande Major-turneringen som erbjuder en prispott på drygt 2,1 miljoner kronor.

Den sista matchen i det nordamerikanska ESL One-kvalet kommer att börja tidigare än utsatt tid. Det är därför bäst att starta streamen redan nu, om ni vill se avgörandet live. Själva streamen hittar ni här hos oss på Fragbite.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..