×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svenskarna utslagna ur ESL One-kvalet

1
Det blir inget deltagande i ESL One Cologne för svenskarna i Mythic och deras lagkamrater. eLevate visade sig vara numret starkare i kampen om en semifinalplats.
Jonatan "Devilwalk" Lundberg och Jacob "pyth" Mourujärvi kommer inte att spela nästa CS:GO-major, detta står klart sedan deras Mythic blivit utslagna ur det nordamerikanska kvalet.

Mythic tog ledningen som terrorister på Mirage men det satt långt inne och var en knapp sådan. Inför sidbytet var ställningen 8-7 till svenskarnas lag. När de sedan spelade som CT fortsatte lagen att följas åt fram till den 23:e rundan då eLevate gjorde ett ryck. Mythic lyckades komma tillbaka och ta två till rundor innan eLevate satte de avgörande skotten och vann matchen.

USA Mythic vs. USA eLevate 13 — 16

Mythic: anger, devilwalk, LeX, ptr, pyth
eLevate: aKis -, daps, NAF-FLY, RUSH, Xp3

Mirage: 13-16 (8-7, 5-9)
Detta innebär som sagt att Mythic inte längre har någon chans på en ESL One Cologne-biljett. eLevate å andra sidan kommer att ställas mot Cloud9 i kvällens andra semifinal med start 01:00. Den första spelas med start 21:30 svensk tid mellan CLG och Team Liquid.

Stream från turneringen hittar ni, som vanligt, här hos oss på Fragbite.

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..