×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESWC

80 000 dollar till CS:GO-turneringen på ESWC

2
Electronic Sports World Cup, ESWC, har offentliggjort detaljerna kring sin CS:GO-turnering under Paris Games Week i slutet av oktober. Ett evenemang som krockar med DreamHack Open Cluj-Napoca.
Det blir en CS:GO-turnering under ESWC Paris Games Week i slutet av oktober, detta meddelar arrangören på sin webbplats. Den totala prispotten uppgår till 80 000 dollar, drygt 680 000 kronor, och fördelas över de åtta högst placerade lagen.


En bild på fjolårets ESWC-scen där en del av matcherna spelas.


De lag som önskar delta i den franska storturneringen är välkomna att ansöka om en plats via ett speciellt ansökningsformulär. Lagen väljs sedan utifrån motivation och tidigare meriter, även om de anger att de kommer att lägga stor vikt vid att så många nationaliteter som möjligt är representerade.

Samtliga matcher i turneringen, som består av både grupp- och slutspel, kommer att spelas i bäst av tre. En match per dag kommer dessutom att spelas på turneringens stora scen, självklart är den avslutande finalen på söndagen en utav dessa.

ESWC PGW arrangeras mellan den 28 oktober och 1 november vid Porte de Versailles i Paris, Frankrike. Datumen innebär att evenemanget krockar med DreamHacks rumänska turnering som arrangeras i Cluj-Napoca, en turnering med en prispott på hälften av den ESWC ståtar med. Det återstår att se vilka lag som väljer vilken turnering.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..