×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Danska chocken: TSM förlorar Bo3 mot bulgariskt lag!

2
De flesta såg nog Team SoloMid som favoriter att ta hem hela turneringen när Acer Predator Masters inleddes under torsdagen. Favoriter eller ej, danskarna åkte på en riktig skrällförlust i den inledande omgången.
Danska Team SoloMid fick en mardrömsstart på Acer Predator Masters-finalerna under torsdagskvällen. När turneringen fortsätter under fredagen är det med ett TSM som får slåss för sin överlevnad i den första LB-omgången, detta efter att ha åkt på en chockartad förlust mot bulgariska E-Frag.net.

Turneringens matcher spelas samtliga i bäst av tre, vilket gör förlusten än mer svidande för de danska FACEIT-mästarna från tidigare i somras. Den första kartan, Inferno, vann danskarna övertygande men så hände något på efterföljande Mirage. Bulgarerna spelade starkt och tog hem kartsegern, något som verkade ge dem momentum inför den tredje och avgörande kartan som blev Overpass. Väl där knep E-Frag sju rundor som terrorister innan de stängde matchen totalt genom att vinna nio(!) raka rundor mot det danska stjärnlaget.

Danmark Team SoloMid vs. Bulgarien E-Frag 1 — 2

TSM: cajunb, device, dupreeh, karrigan, Xyp9x
E-Frag: bubble, dream3r, nkl, spyleadeR, V1c7oR

Inferno: 16-4 (11-4, 5-0)
Mirage: 12-16 (9-6, 3-10)
Overpass: 8-16 (8-7, 0-9)
Denna ungerska triumf kvalar, utan tvekan, in som en av de största skrällarna under 2015. E-Frag får nu fortsätta turneringen i en WB-semi medan TSM, som tidigare nämnt, får kämpa på i lower bracket. Mer information om det pågående Acer Predator Masters-slutspelet hittar ni i vår guide.

24 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 24 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..