×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

zonic tillbaka i hetluften – ska coacha dignitas

3
Dignitas hakar på den senaste trenden och knyter till sig en coach till sin CS:GO-femma. Det är dock inte vilken coach som helst utan en riktig dansk veteran.
Den danska CS-veteranen Danny "zonic" Sørensen gör comeback, nästan i alla fall. Det är Dignitas som har kontrakterat den forne storspelaren, som lade geväret på hyllan 2012, som coach för sitt lag. Sørensen var väldigt framgångsrik under sin spelarkarriär, inte minst med dåvarande MTW.

Dignitas

Danmark Nicolaj "Nico" Jensen
Danmark Philip "aizy" Aistrup
Danmark Jacob "Pimp" Winneche
Danmark Markus "Kjaerbye" Kjærbye
Danmark Mathias "MSL" Lauridsen

Danmark Danny "zonic" Sørensen (coach)
Att något behövde göras med det danska laget stod klart redan efter förra helgens europeiska ESL One Cologne-kval då nerverna visade sig bli ett stort problem. Kvalet slutade i en besvikelse för Dignitas efter förluster mot Kinguin och FlipSid3.

Dignitas behöver inte vänta länge för att se om förändringen ger den energikick som de önskar då de och Sørensen gör sitt första framträdande tillsammans redan i afton. Danskarna utgör ett av åtta lag som deltar i finalerna av Acer Predator Masters.

8 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 8 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..