×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Brasilien

Luminosity byter ut femman – tar in f.d. Keyd Stars

1
Brasiliens stolthet inom CS:GO-scenen, f.d. Keyd Stars, har kontrakterats av Team Luminosity. Dåliga nyheter för Jonatan "Devilwalk" Lundberg och Jacob "pyth" Mourujärvi som nu får jaga en ny organisation.
Det före detta Keyd Stars-laget med bland andra Gabriel "FalleN" Toledo i truppen har skrivit på för Team Luminosity. Laget, som lämnade Keyd Stars för ett par veckor sedan, är klara för ESL One Cologne och kommer nu alltså att spela turneringen för den nordamerikanska organisationen.

Team Luminosity

Brasilien Gabriel "FalleN" Toledo
Brasilien Lucas "steel" Lopes
Brasilien Fernando "fer" Alvarenga
Brasilien Ricardo "boltz" Prass
Brasilien Marcelo "cold" David

Brasilien Renato "nak" Nakano (coach)
I samband med att brasilianarna drar på sig Luminosity-tröjor väljer de även att plocka in en coach. Ingen mindre än den före detta Made in Brazil-spelaren Renato "nak" Nakano. Om detta kommer hjälpa laget att nå nya höjder får framtiden utvisa.



Jonatan "Devilwalk" Lundberg är en av spelarna i f.d. Luminosity som nu är på jakt efter en ny organisation.


Svenskarna utan organisation – spelar vidare som Mythic

Nyförvärvet innebär att det tidigare laget med svenskarna Jonatan "Devilwalk" Lundberg och Jacob "pyth" Mourujärvi är på jakt efter en ny organisation. En process som Luminosity hjälper till med, detta framkommer i en nyhet på organisationens webbplats. Den före detta Luminosity-femman deltar i helgen i det nordamerikanska ESL One Cologne-kvalet och gör det under namnet Mythic.

Mythic

USA Todd "anger" Williams
USA Alexander "LeX" Deily
Sverige Jacob "pyth" Mourujärvi
USA Peter "ptr" Gurney
Sverige Jonatan "Devilwalk" Lundberg
Lundberg och hans mannar kommer från en svag insats under den gångna helgens CEVO-finaler var de slutade på en delad sistaplats. En hel del träning väntar alltså ifall de ska ha en chans att knipa en av de två nordamerikanska ESL One Cologne-biljetterna den kommande helgen.

19 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 19 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..