×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Nihilum bryter med nordamerikanska CS:GO-laget

3
Det blev en kort sejour i Nihilum för dess nordamerikanska CS:GO-lag. Bristande resultat uppges vara anledningen till att parterna nu bryter med varandra.
Trots meriterande nyförvärv i profilerna Spencer "Hiko" Martin och Kory "SEMPHIS" Friesen har resultaten uteblivit för Nihilum. Med anledning av detta väljer nu organisationen och CS:GO-laget att gå skilda vägar, endast tre månader efter att de inledde sitt samarbete. Enligt uppgifter till HLTV.org kommer laget dock att spela tillsammans även fortsättningsvis, då under det tillfälliga namnet Maximum Effort.

Maximum Effort

USA Soham "valens" Chowdhury
USA Spencer "Hiko" Martin
Kanada Kory "SEMPHIS" Friesen
USA Andrew "professor_chaos" Heintz
USA Joshua "sancz" Ballenger
Den korta tid som det nordamerikanska laget har tillhört Nihilum får även sätta punkt för organisationens äventyr inom CS:GO-scenen då de inte har för avsikt att värva något nytt. Maximum Effort å sin sida har chansen att vända sin negativa trend redan till helgen när laget deltar i det nordamerikanska ESL One Cologne-kvalet.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..