×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Miljonpott till åttonde CEVO-säsongen

2
Virtus.pro har knappt hunnit fira segern av CEVO Season 7 klart innan organisationen idag avslöjade detaljerna för nästa säsong. Totalt står 150 000 dollar på spel när finalerna spelas i november.
I november är det dags för finalerna av CEVO Season 8 och totalt står 1,275 miljoner kronor på spel, detta meddelar de via sin webbplats. Knappt har krutröken lagt sig efter helgens final av den sjunde säsongen, som polska Virtus.pro vann, innan det är dags att skifta fokus. En tredje del av den totala prispotten är öronmärkta för resebidrag medan resterande 850 000 kronor tillhör själva prispotten.en.

Den åttonde säsongen av CEVO består av fyra divisioner med "Professional" som den högsta. Registreringen för nästkommande säsong har redan öppnat och håller öppet till den 22 augusti. Den 6-8 november är det sedan dags för finalerna i MLG.tv Arena i Columbus, USA.

Upplägg CEVO Season 8

  • 22 juli - 22 augusti – Registrering och försäsong
  • 20 juli - 11 augusti – Placeringsturnering
  • 16 augusti - 8 oktober – Grundserie
  • 11 oktober - okänt datum – Slutspel
  • 6 - 8 november – LAN-finaler. MLG.tv Arena i Columbus, Ohio, USA
Ytterligare information om den åttonde CEVO-säsongen, bland annat gällande de lägre divisionerna, hittar ni på cevo.com.

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..