×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Titan kniper sista europeiska ESL One-platsen

6
Det krävdes två försök men efter att ha kört över norska LGB eSports säkrade Titan sin plats i ESL One Cologne. En rejäl revansch för Titan som förlorade mot skrällaget eBettle tidigare under söndagen.
Titan visade sig vara flera nummer för stora för LGB eSports i kampen om den sista europeiska ESL One-biljetten. LGB, som kämpat sig fram genom lower bracket, lyckades endast vinna två rundor som CT på Dust2 och redan där avgjordes matchen. Titan vann sedan tre raka rundor efter sidbytet och säkrade sin major-plats.

Det blev alltså revansch för Titan som missade första chansen att ta en biljett i WB-finalen mot eBettle. Då krävdes dettre förlängningar innan polackerna säkrade segern.

Frankrike Titan vs. Norge LGB eSports 1 — 0

LGB: cENTRYZ, jkaem, Mystic, Polly, zEVES
Titan: Ex6TenZ, Maniac, RpK, shox, SmithZz

Train: 16-2 (13-2, 3-0)
När vi summerar denna kvalhelg kan vi konstatera att det blev både favoritvinster och en rejäl överraskning. Svenskt blev det också tack vare att Kinguin, det europeiska stjärnlaget som innehåller Mikail ”Maikelele” Bill, avancerade under lördagen.

Klara för ESL One Cologne

Sverige fnaticSverige NiP
Polen Virtus.proFrankrike EnVyUs
Tyskland mousesportsBrasilien F.d. Keyd Stars
Ukraina Na`ViDanmark Team SoloMid
Australien Renegades*Australien Immunity*
Ukraina FlipSid3**Europa Kinguin**
Polen eBettle**Frankrike Titan**
* Kvalificerade via det asiatiska kvalet.
** Kvalificerade via det europeiska kvalet.



Nu återstår endast det nordamerikanska kvalet som drar igång på lördag. Då får vi veta vilka som blir lag 15 och 16 till ESL One Cologne 2015.

Nordamerikanskt kval
1-2 augusti
USA Cloud9USA CLG
USA LiquidUSA Nihilum
USA LuminosityUSA eLevate
USA NobleKanada Tempo Storm
Antal platser: 2

Själva huvudturneringen, som håller till i Lanxess Arena i Köln, Tyskland, börjar den 22 augusti. Totalt står drygt 2,1 miljoner kronor på spel i en turnering som innehåller de allra bästa CS:GO-lagen i världen.

7 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 7 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..