×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

eBettle till ESL One Cologne efter ännu en skräll

0
eBettle knep den tredje av totalt fyra platser till ESL One Cologne efter en superjämn vinst i WB-finalen mot Titan. Det krävdes tre övertidsrundor för att skilja lagen åt. Titan hänger dock kvar och har en till chans att ta sig till Köln.
Det blev en riktigt jämn WB-final i dagens europeiska ESL One Cologne-kval. Överrasningslaget eBettle stod för ännu en stark insats och tvingade fram en förlängning mot Titan på Train. Polackerna började som CT och lyckades vinna tio rundor under första halvan. I den andra såg det ett tag ut som att eBettle skulle ta en rätt bekväm vinst, men då ryckte Titan upp sig och utjämnade.

I förlängningen var det Mathieu "Maniac" Quiquerez som ledde sitt Titan till ett tidigt övertag efter att ha tagit två motståndare i båda de inledande rundorna. Det gav dock ingen utdelning i längden utan även den första förlängningen slutade med ett likaresultat. I den andra förlängningen var eBettle riktigt nära en kartvinst men då klev Edouard "SmitZz" Dubourdeaux fram. Han klarade ett en mot tre-läge och desarmerade sedan bomben, vilket tvingade fram övertidsomgång tre.

Efter första halvan i den tredje övertiden, då Titan började som CT, hade det franskbetonade laget tagit ledningen med 1-2. Där slutade dock det roligare. Efter sidbytet tog polackerna tre raka rundor och säkrade därmed en biljett till Köln. Stor hjälpte för eBettle var Bartosz "Hyper" Wolny som imponerade matchen igenom.

Polen eBettle vs. Frankrike Titan 1 — 0

eBettle: Furlan, GruBy, Hyper, peet, rallen
Titan: Ex6TenZ, Maniac, RpK, shox, SmithZz

Train: 25-23 (10-5, 5-10, 1-2, 2-1, 3-0, 0-3, 1-2, 3-0)
Titan har dock ytterligare en chans på en plats till ESL One Cologne. De möter vinnarna av LGB eSports och HellRaisers, som möts LB-finalen när detta skrivs, i en direkt avgörande match senare ikväll.

Klara för ESL One Cologne

Sverige fnaticSverige NiP
Polen Virtus.proFrankrike EnVyUs
Tyskland mousesportsBrasilien F.d. Keyd Stars
Ukraina Na`ViDanmark Team SoloMid
Australien Renegades*Australien Immunity*
Ukraina FlipSid3**Europa Kinguin**
Polen eBettle**Europa To be determined
* Kvalificerade via det asiatiska kvalet.
** Kvalificerade via det europeiska kvalet.


Vill ni se de återstående matcherna kan ni köra det här på Fragbite.

10 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 10 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..