×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

eBettle med skrällvinstmot HellRaisers

1
Efter spännande övertidsmatcher har vi nu bjudits på den första riktiga skrällen i dagens ESL One-kval. Polska eBettle lyckades vinna mot HellRaisers efter en fin upphämtning.
HellRaisers hänger löst i det europeiska ESL One-kvalet efter en chockerande förlust. Det polska doldislaget eBettle, som slog Epiphany Bolt i första omgången, satte stopp för Kyrylo "ANGE1" Karasov och hans mannar efter en aggressiv och stark halva som terrorister.

Medan HellRaisers nu får fokusera på att jaga en plats vid ESL One Cologne via lower bracket är eBettle klara för WB-final mot Titan. Fransmännen i Titan vann sin match mot ungerska k1ck med bekväma 16-8.

Polen eBettle vs. CIS HellRaisers — 1-0

eBettle: Furlan, GruBy, Hyper, peet, rallen
HR: AdrenN, ANGE1, Doisa, kUcheR, mou

Overpass: 16-14 (5-10, 11-4)
Turneringen rullar vidare och redan i nästa WB-omgång, som startar 19.15 får vi reda på vilka de första av dagens två kvalvinnare blir. Mer info hittar ni i vår tittarguide. Vill ni se matcherna kan ni köra det här på Fragbite.

10 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 10 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..