×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Storbritannien

Gfinity ställer in evenemang

2
Brittiska Gfinity har valt att ställa in det evenemang som skulle ha anordnats veckan före ESL One-finalerna i Köln. Erbjuder lagen att bootcampa i deras lokaler istället.
Det blir inget evenemang under Gfinity-flagg mellan den 14 och 16 augusti, som först var planerat. Detta meddelar Gfinity genom ett pressmeddelande. Anledningen stavas ESL One-turneringen i Köln, Tyskland, helgen efter. Gfinity har tagit i beslutet efter att ha samtalat med ett antal lag som var aktuella för turneringen.


Det blir inget CS:GO-spelande på Gfinity-scenen i augusti. Foto: Gfinity


De lag som såg fram emot att värma upp inför ESL One Cologne under Gfinity behöver dock inte misströsta. Organisationen tänker nämligen upplåta sina faciliteter till de lag som vill bootcampa hos dem. För att erbjuda de bästa förutsättningarna har träningsrummen utrustats med nya i7-baserade datorer.

Nyheten om det inställda evenemanget kommer bara ett par dagar efter Gfinity utannonserade Champion of Champions, med totalt 110 000 dollar i prispotten, som går av stapeln mot slutet av september.

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..