×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Inga överraskningar på första dagen av CEVO

1
Na`Vi, Cloud9, Virtus.pro och mousesports vann sina öppnande matcher under CEVO 7-finalernas öppningsdag. Vilka av dem kommer vi se i semifinalerna däremot?
Resultaten efter första dagen av CEVO 7-finalerna i Ohio chockade nog ingen. Favoriterna presterade upp till den nivån man förväntade efter gruppdragningen, och inför LAN:ets andra dag ser vi att samtliga favoriter i turneringen möter varandra i sina gruppers respektive vinnarmatcher.

Fredag den 24 juli
Gruppspel (Bo3)
23:00CIS Na`Vivs. USA Luminosity2-0Grupp B
23:00Polen VPvs. USA Tempo Storm2-0Grupp B
01:30USA Cloud9vs. USA CLG2-0Grupp A
01:30Tyskland mouzvs. USA Liquid2-0Grupp A

Fastän alla matcher i slutändan blev ensidiga affärer när det kommer till antalet kartvinster betyder det inte att några av lagen inte behövde vara oroliga under matchernas gång. Särskilt Cloud9 levde på randen i öppningsmötet mot CLG på Cache, där en mirakelrunda från Sean "seang@res" Gares räddade sitt lag i den från att äntra ytterligare en runda övertid.

Gårdagens stora överraskning från det Nordamerikanska hållet var definitivt Tempo Storm. Den forna Cloud9-AWP:aren Shahzeb "ShaZhaM" Khan och hans fyra muntra män presterade mer än väl mot polska majorvinnarna Virtus.pro under seriens gång, och om inte för en otrolig clutch från Paweł "byali" Bieliński på andra kartan Cache skulle vi sett jänkarna ta den till övertid, vilket få hade kunnat förutspå på en av VP:s historiskt sett starkaste kartor.

Stjärnmöte öppnar dagen


Den andra dagen av LAN-finalerna öppnar med vad många skulle anse vara dagens match: Virtus.pro mot Na`Vi. Hur mycket man än vill kan man aldrig räkna ut polackerna från att prestera när det gäller, men kommer lagets svårigheter som yttrat sig på sistone vara tillräckligt för att besegra vad som enkelt kan ses som den bästa Na`Vi-uppställningen i CS:GO?

Ni följer turneringen på de dedikerade streamsen: playCEVO och playCEVO2


Dagens matcher
Gruppspel (Bo3)
16:00CIS Na`Vivs. Polen VPBetta i tipsetVinnarmatch, Grupp B
16:00USA Luminosityvs. USA Tempo StormBetta i tipsetÖverlevnadsmatch, Grupp B
18:30USA Cloud9vs. Tyskland mouzBetta i tipsetVinnarmatch, Grupp A
18:30USA CLGvs. USA LiquidBetta i tipsetÖverlevnadsmatch, Grupp A
21:00Världen TBDvs. Världen TBDAvancemangsmatchGrupp B
23:30Världen TBDvs. Världen TBDAvancemangsmatchGrupp A

Söndag den 26 juli
Slutspel (Bo3)
16:00Världen TBDvs. Världen TBDSemifinal #1
18:30Världen TBDvs. Världen TBDSemifinal #2
21:00Världen TBDvs. Världen TBDFinal

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..