×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Kinguin sparkar dalito efter VAC-ban

10
Det internationella CS:GO-laget Kinguin sparkar sin svenske coach Danniel "dalito" Morales med omedelbar verkan. Orsaken är en VAC-ban som Morales kopplats samman med.
Danniel "dalito" Morales, tidigare spelare i bland annat Lemondogs, får sparken från Team Kinguin, detta rapporterar HLTV.org. Svenske Morales har under sin tid i Kinguin agerat coach och på senare tid även tagit över ansvaret som in game-ledare efter att laget gjorde sig av med Alexander "SKYTTEN" Carlsson i slutet av juni.


Team Kinguin får klara sig utan coach under det stundande ESL One-kvalet.


Kinguin, som deltar i helgens europeiska ESL One-kval, agerade efter ett uttalande från James Lampkin, senior manager hos ESL. Lampkin sade till Daily Dot att spelare som blivit avstängda från Valve-sponsrade turneringar inte heller tillåts att coacha lag på plats. Så för att hålla ryggen fri och verka för en fuskfri CS:GO-scen väljer Team Kinguin, under parrollen "Proven cheaters will never be welcome here." att sparka Morales.

Trots denna förändring förblir den ordinarie femman intakt och kommer att spela helgens ESL One Cologne-kval. Dock utan coach och med en, till synes, sista-minuten-lösning som in game-ledare.

Team Kinguin

Sverige Mikail "Maikelele" Bill
Belgien Adil "ScreaM" Benrlitom
Portugal Ricardo "fox" Pacheco
Norge Håvard "rain" Nygaard
Sverige Dennis "dennis" Edman
Någon längre tid utan coach lär det dock inte bli för Kinguin som redan nu meddelar att de är på jakt efter en ersättare.

53 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 53 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..