×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

ACE Gaming byter femma – maxaki hamnar utanför

4
Andreas "maxaki" Anderssons äventyr med ACE Gaming är över. Bara ett par månader efter att han tog steget över Atlanten görs hela femman om och Andersson hamnar utanför.
ACE Gaming har meddelat att organisationen har brutit med sin CS:GO-femma vilket gör att svenske Andreas "maxaki" Andersson får söka sig efter ett nytt lag. Enligt ACE har uppbrottet skett smidigt och bakgrunden tillskrivs misslyckandet i det kanadensiska ESWC-kvalet.

Det var så sent som i maj som Fragbite kunde rapportera om Anderssons nordamerikanska flytt. Medan framtiden verkar oviss för svensken kommer en utav lagets spelare, P-O ‘’PEX’’ Crepin, att fortsätta inom organisationen i rollen som general manager. Som första åtgärd har Crepin rekryterat en ny femma som kommer att representera organisationen.

ACE Gaming

Kanada Brad "rabbit" Fodor
Kanada Jonathan "n0swal" Lawson
Kanada Jimmy "Marved" Ngyuen
Kanada Sean "sav" Savoie
USA Chris "cJ" Jones
Den nya ACE-femman kommer att delta i ESEA Premier likväl samt kämpa i CEVO Pro Placement division.

Enligt Aftonbladet E-sport kommer Andersson att vända hem till Sverige efter uppbrottet med ACE Gaming.

24 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 24 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..