×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Anrika organisationen mTw tillbaka med danskt lag

-1
Den tidigare väldigt framgångsrika e-sportorganisationen mTw lyckades inte alls med övergången till CS:GO och verksamheten lades i princip på is. Nu är de dock tillbaka och först ut i stallet är ett danskt CS:GO-lag.
Den tyska organisationen mTw, eller mortalTeamwork som är det fulla namnet, nysatsar och har värvat ett danskt CS:GO-lag. mTw och danska CS-spelare har varit en framgångssaga i det förflutna, något de nu hoppas kunna återupprepa. Den femma som nu skrivit på för organisationen är inte av den namnstarkaste sorten och det återstår att se ifall de faktiskt kommer att kunna göra något egentligt avtryck på CS:GO-scenen. Laget, som tidigare gick under namnet stfuNerd har tidigare synts till i en del danska turneringar samt vinterns kval till ESL Pro League Europe.

Nya mTw

Danmark Niels Christian "NaToSaphiX" Sillassen
Danmark Dennis "Sycrone" Nielsen
Danmark Emil "MagiskB0y" Reif
Danmark Christian "Rezex" Bjerregaard
Danmark Mikkel "FliP1" Gelver
I ett uttalande på organisationens Facebook-sida kommenterar Alexander "OZWALD" van Dyk, CEO för mTw, det hela såhär:

"Looking back on what mTw.dk achieved within their time in CS 1.6, we are of course one of the best organizations in CS history. We need to close one chapter to open a new one and I am pretty sure that these guys will rule the CSGO world very soon.

After TI5 and especially LCS we will look to expand into Dota2 and LoL, so stay tuned for more exciting news from our end!

Thanks to all our sponsors who helped make this happen!

Som står att läsa i uttalande tänker mTw alltså inte nöja sig med sitt nya CS:GO-lag utan har för avsikt att ge sig in i både Dota2- och LoL-scenen. En anmärkningsvärd nysatsning som vi garanterat får anledning att återkomma till.

19 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 19 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..