×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Norge

London Conspiracy tillbaka med skandinavisk femma

6
Britterna bakom London Conspiracy gillar norrmän, detta står helt klart sedan organisationen nu har knutit till sig en ny femma bestående av välkända norrmän och en svensk.
Bjørn "Skurk" Maaren och Markus "maak" Karlsen återvänder till London Conspiracy tillsammans med två landsmän och en svensk. Detta innebär att den brittiska organisationen nu på allvar tänker ta upp kampen med sina före detta spelare i LGB eSports om titel som Norges bästa CS:GO-lag.



Junbrant blir ensam svensk i den nya LC-femman.


Den före detta Team Acer-spelaren Fredrik "slap" Junbrant står för det blågula i femman medan övriga norrmän är LGB-bekantingarna Sebastian "ensa" Aas samt Kristofer "Mystic" Michelsen. Michelsen var föremål för en kontrovers under den senaste säsongen av Fragbite Masters då han misstänktes ha blivit VAC-bannad tidigare. Han friades dock från anklagelserna och LGB fick fortsätta sitt deltagande i turneringen. Sedan dess har Michelsen blivit entledigad från LGB men fortsätter att representera laget under nuvarande Major-relaterade turneringar som inhoppare.

London Conspiracy

Sverige Fredrik "slap" Junbrant
Norge Bjørn "Skurk" Maaren
Norge Markus "maak" Karlsen
Norge Sebastian "ensa" Aas
Norge Kristofer "Mystic" Michelsen
Det är ännu inte känt när vi kan tänkas få se den nya LC-femman göra sin debut men var så säker på att åtminstone den norska scenen ser fram emot ett möta mellan London Conspiracy och LGB eSports.

12 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 12 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..