×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL

Dubbelt australiskt till ESL One Cologne

1
De förhandstippade favoriterna vinner det asiatiska kvalet till den kommande major-turneringen i Köln.
Kvalandet till ESL One Cologne, CS:GO-tidernas sjätte major-turnering, har officiellt dragit igång. I semi-krock med veckans FACEIT League Stage 2-finaler i Valencia har nämligen det asiatiska kvalet till Köln spelats, detta med deltagare även från Oceanien.

De två australiensiska lagen, Renegades och Immunity, var inför kvalet stora favoriter att knipa de två platserna till den tyska 250 000-dollarturneringen — och de levererade. I gruppspelet gick båda lagen vidare som etta ur respektive grupp, till synes utan några som helst problem. Detta gjorde att de "bara" behövde besegra motsatta grupptvåan i en bäst-av-tre för att säkra plats till den kommande ESL-turneringen.

Renegades, som tidigare gått under namnet Vox Eminor, ställdes mot sydkoreanska myRevenge, och fick slita en del för sitt avancemang. Den första kartan, Cache, gick nämligen till övertid efter att båda lagen fått tio rundor som anfallare, men i slutändan var det Luke "Havoc" Paton och hans Renegades som tog ledningen. Mycket jämnare än så blev det inte heller, då Renegades vann den kommande Inferno med 16-2.



SPUNJ & co. är klara för ytterligare en major-turnering.


För landsmännen i Immunity berättades en liknande historia när de mötte MVP.Karnal från Malaysia. På MIrage pressades matchens favorit, men gick ändå segrande med 16-13. Den följande Cobblestone blev inte lika jämn, då 16-7 skrevs efter att Immunity fått ihop tio rundor som försvarare.

Klara för ESL One Cologne

Sverige fnaticSverige NiP
Polen Virtus.proFrankrike EnVyUs
Tyskland mousesportsBrasilien F.d. Keyd Stars
Ukraina Na`ViDanmark Team SoloMid
Australien RenegadesAustralien Immunity

Ovanstående lista visar inte hela den kommande deltagarlistan då ytterligare sex platser skall kvalas ut. Fyra av dessa kommer att offentliggöras redan till den kommande helgen då det europeiska kvalet arrangeras, med bland andra svenska Team Property (1337), HellRaisers, FlipSid3 Tactics, Titan, PENTA Sports och många fler. Därefter kommer det nordamerikanska kvalet, som erbjuder de två sista platserna, att arrangeras. Där kommer bland andra Cloud9, Counter Logic Gaming och Luminosity att spela.

• Läs mer: Här är kvalen till ESL One Cologne

12 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 12 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..