×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL

fnatic kvitterar finalen via Cache-stomp

2
Cloud9:s vinstsvit på Cache är över när ett tydligt uppvaknat fnatic kvitterar ESL ESEA Pro League-finalen via en 16-6-överkörning på sagda karta.
Efter att ha tappat öppningskartan i finalen på ESL ESEA Pro League var det ett tydligt saltigt fnatic som ville ha revansch på Cloud9:s egna karta — Cache. Jänkarna hade under hela turneringen varit obesegrade på spelplanen, och många trodde att 1-0-övertaget skulle bli 2-0 i förmån till Cloud9.

Redan från början av Cache tryckte fnatic hårt som det anfallande laget. De vann pistolrundna och den kommande anti-eco-rundan, men efter en stor insats av Ryan "fREAKAZOiD" Abadir kunde Cloud9 få sin första pinne på brädan tidigt i mötet. Abadirs insats var dock förgäves, då fnatic svarade med ett eget vunnet pistolköp och gick upp i en 4-1-ledning. Då tog Cloud9 en taktisk paus, men den hjälpte föga då fnatic knep ytterligare fyra rundor och gick upp i 8-1.

Saker såg ut att kunna vända när Cloud9 sedan vann sin första vapenrunda på hela matchen, men även den blev tung efter att fnatic svarat med en egen vinst för att näst intill nollställa nordamerikanernas ekonomi. Förvisso hade Cloud9 en framgångsrik följande eco-runda, där man bland annat lyckades spara en AWP som sedan droppades till Tyler "Skadoodle" Latham som rundan därpå knep tre viktiga frags och säkrade sitt lags tredje runda. Det blev dock den sista rundan Cloud9 fick som försvarare, och fnatic gick in i andra halvan med en kraftig 12-3-ledning, mycket tack vare bra spel från Olof "olofmeister" Kajbjer.



olofmeister vaknade till i finalens andra karta.


För tredje gången på fyra försök vann Cloud9 en pistolrunda i serien, detta som det anfallande laget med ett kraftigt underläge. Vinsten följdes sedan av två raka anti-eco-rundvinster, men så fort fnatic fick ekonomi för vapen knep de fyra raka rundor för att kvittera till 1-1 i kartor med en 16-6-vinst.

Final!
Sverige fnatic vs. USA Cloud9Betta i tipset
fnatic: pronax, flusha, JW, olofmeister, krimz
Cloud9: sgares, n0thing, shroud, Skadoodle, fREAKAZOiD

Cobblestone: 14-16 (8-7)
Cache: 16-6 (12-3)
Overpass:
Dust2:
Inferno:

Stream: ESL TV

Mötets tredje karta kommer att bli Overpass, som fnatic valt under veto-processen. Cloud9 spelade kartan mot Virtus.pro i gruppfinalen och hade ytterst lite att säga till om, medan fnatic eliminerade ett av turneringens största favoritlag, Team SoloMid, på kartan. Följ finalen på ESL TV.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..