×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESWC

Kinguin fjärde laget att hoppa av ESWC

1
Efter att ha gjort ett spelarbyte väljer Team Kinguin att hoppa över det nordamerikanska ESWC-evenemanget, och lämnar istället plats åt danska SK Gaming.
Om bara en vecka är det dags för 2015 års upplaga av ESWC, som arrangeras i Montreal, Kanada. Totalt 16 lag kommer att slåss om den 75 000 dollar stora prispotten, som översätts till 632 000 kronor. Detta kommer dock ske utan Team Kinguin, som väljer att dra sig ur. Avhoppet har, enligt ESWC, att göra med att Kinguin nyligen bytte spelare när Alexander "SKYTTEN" Carlsson ersattes av Dennis "dennis" Edman.



Maikelele & co. kommer inte att vara i Montreal nästa helg.


Ersätter Kinguin gör danska SK Gaming, som senast sågs åka ut i gruppspelet på Gfinity 2015 Summer Masters 1 efter fyra raka kartförluster, detta mot NiP Gaming och Titan. Många av kartorna slutade dock med jämna resultat, och om Danny "BERRY" Krüger gjort sina hemläxor kan laget visa framgångar i Kanada.

Deltagarlista: ESWC Montreal
Sverige NiPFrankrike Titan
Ukraina Na`ViFrankrike EnVyUs
Brasilien Key'd StarsAustralien Legion
USA Team LiquidSydafrika Bravado
Kina QeeYouUSA Cloud9
Danmark SK GamingUSA Luminosity
USA CLGUkraina FlipSid3
Frankrike LDLC WhiteKanada Kanadensiskt kval

Team Kinguin är det fjärde laget att hoppa av ESWC Montreal. Sedan turneringen presenterades har även stjärnlagen fnatic och Team SoloMid lämnade återbud, liksom norska LGB eSports. Som ni kan se ovan finns det dock en plats kvar att fylla, vilket sker via det kanadensiska kvalet den 5 juli. Huvudturneringen är schemalagd att hållas den 9-12 juli.

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..