×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL

Cloud9 slår EnVyUs i Köln — möter Virtus i gruppfinal

3
Den första skrällen i Köln är signerad Cloud9, som besegrar EnVyUs med 16-13 via en comeback. Nu står de klara för gruppfinal mot Virtus.pro, men först skall fnatic äntra turneringen.
ESL ESEA Pro League är i full rulle i ESL-studion i Köln, Tyskland, och turneringens första skräll har precis hänt. Nordamerikanska Cloud9 har nämligen besegrat franska EnVyUs. Cache-mötet började med en 6-0-ledning för fransmännen, men Cloud9 tog ikapp det till ett knappt 7-8-underläge, dock till synes förgäves när EnVyUs sedan vann pistolrundan och gick iväg till en 13-7-ledning. Då vaknade Cloud9 till och vände genom att plocka nio(!) raka rundor för att vända matchen och vinna med 16-13.



fREAKAZOiD minst sagt mer nöjd än Happy efter matchen.


Tidigare under dagen gick det aningen värre för Cloud9:s landsmän i Luminosity, som hade ytterst lite att säga till om mot Virtus.pro. Polackerna öppnade som terrorister och spikade 11-4 i halvtid, dock tack vare ett par 1vs2-clutchar från polackerna. Därefter vann de pistolrundan och säkrade vinsten utan några större bekymmer.

Dessa resultat innebär att Cloud9 och Virtus.pro kommer att spela gruppfinalen senare under dagen, efter att Grupp B spelat sina två öppningsmatcher. Även Luminosity och EnVyUs kommer att mötas, dock i det mindre smickrande mötet där förloraren elimineras från turneringen.

fnatic äntrar turneringen

Härnäst kommer fnatic att kliva in i turneringen. Detta görs genom att möta Counter Logic Gaming i Grupp B:s öppningsmatch. Därefter kommer Team SoloMid och Keyd Stars att slåss om att få möta vinnaren i den föregående matchen om gruppettan.

Torsdag den 2 juli
Start 11:45
Polen Virtus.provs. USA Luminosity16-4 (11-4)Cobblestone
USA Cloud9vs. Frankrike EnVyUs16-13 (7-8)Cache
Sverige fnaticvs. USA CLGBetta i tipsetB1
Brasilien Keyd Starsvs. Danmark TSMBetta i tipsetB2
Polen Virtus.provs. USA Cloud9
USA Luminosityvs. Frankrike EnVyUs
Vinnare B1vs. Vinnare B2
Förlorare B1vs. Förlorare B2

Stream: ESL TV

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..