×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

dennis fullvärdig medlem i Team Kinguin

29
Det profilstarka Team Kinguin har offentliggjort att den före detta LGB eSports- och Team Orbit-spelaren Dennis "dennis" Edman skrivit på ett fulltidskontrakt.
I början av veckan offentliggjorde Team Kinguin att man gått skilda vägar med Alexander "SKYTTEN" Carlsson efter att svensken vädjat om att få gå ner från in-game-ledarrollen. Då var det sagt att Dennis "dennis" Edman skulle ersätta temporärt, och rykten sade att bosniske mousesports-kontrakterade Nikola "NiKo" Kovač var i Team Kinguins sikte.

Nu visar det sig dock att Kovač inte kommer att gå med i laget, trots sitt hyllade inhopp i Gaming Paradise-kvalet, utan att laget faktiskt kommer att spela med Edman på heltid.

"Vi alla vet vad [dennis] är kapabel till och vi vet att han kommer att tillföra erfarenheten och eldkraften vi behöver för att lyckas som ett lag", berättar Mikail "Maikelele" Bill i ett uttalande.

Som skrivet ovan kom Edman in som en ersättare till Carlsson efter måndagens nyheter, och gjorde så med bravur när han hjälpte laget att ta sig till offline-kvalet för den kommande major-turneringen ESL One Cologne. Detta gjordes med följande femma, som numer är Team Kinguins officiella laguppställning.

Team Kinguin

Sverige Mikail "Maikelele" Bill
Belgien Adil "ScreaM" Benrlitom
Portugal Ricardo "fox" Pacheco
Norge Håvard "rain" Nygaard
Sverige Dennis "dennis" Edman

32 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 32 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..