×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL

Devilwalk, natu m.fl. till veckans EEPL-finaler

1
ESL och ESEA har offentliggjort vilka som kommer att förmedla alla känslor i veckans Pro League-finaler — däribland svenske Jonatan "Devilwalk" Lundberg och finske Joona "natu" Leppänen.
I veckan är det dags för ESL ESEA Pro Leagues första LAN-finaler att avgöras. Prispotten matchar major-turneringars och totalt åtta lag kommer att vara på plats i Köln för att slåss om de 250 000 dollar som finns att hämta hem bara på finalerna. Utöver de åtta lagen kommer dessutom en hel del profiler att vara på plats för att kommentera och analysera, och nu har arrangörerna offentliggjort namnen.



Devilwalk kommer att analysera veckans finaler.


I det så kallade stream-teamet finner vi den före detta fnatic-coachen Jonatan "Devilwalk" Lundberg, den befintliga NiP Gaming-coachen Joona "natu" Leppänen samt den före detta United5-spelaren Jason "moses" O'Toole som analytiker, som kommer att bolla sin expertis med värden Alex "Machine" Richardson och kommentatorerna. På plats för att förmedla play-by-play och lättare analys är namn som Anders Blume, Auguste "Semmler" Massonnat och ESL-trion Jason Kaplan, Leigh "Deman" Smith och Lauren "Pansy" Scott.

Värd

Storbritannien Alex "Machine" Richardson

Analytiker

Sverige Jonatan "Devilwalk" Lundberg
Finland Joona "natu" Leppänen
USA Jason "moses" O'Toole

Kommentatorer

Danmark Anders Blume
USA Auguste "Semmler" Massonat
Storbritannien Leigh "Deman" Smith
Storbritannien Lauren "Pansy" Scott
USA Jason Kaplan

Observers

Serbien Janko "YNk" Paunović
Tyskland Simon "pAn" Schumacher
Finalerna för ESL ESEA Pro League Säsong 1 arrangeras i ESL-studion i Köln, Tyskland från och med torsdag den 2 juli fram till söndagen den 5 juli. Prispotten för säsongen ligger på 500 000 dollar, motsvarande 4,1 miljoner kronor, varav hälften tävlas ut på helgens finaler. Den andra hälften har redan delats ut via slutplaceringarna i ligans onlinefas.

Bland de deltagande lagen finner vi fnatic, Team SoloMid, Virtus.pro och EnVyUs från Europa. Från den nordamerika regionen kommer Jacob "pyth" Mourujärvis Luminosity, Cloud9, Counter Logic Gaming och brasilianska Keyd Stars. Fragbite kommer att vara på plats för att täcka hela turneringen, så förvänta er en hel del intressant material från och med torsdag!

8 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 8 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..