×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESWC

LDLC White tar näst sista ESWC-platsen

1
Deltagarlistan till ESWC Montreal är ett lag ifrån att vara fulländat, detta är LDLC White kniper en plats från det franska kvalet.
LDLC White är klara för ESWC Montreal efter att ha besegrat melty, som representeras av bland andra Valentin "mistou" Balbastro, i det franska kvalet. Laget är det tredje franska att säkra en plats till den kanadensiska turneringen då både EnVyUs och Titan sedan tidigare varit inbjudna.



Belgiske to1nou och hans franska kamrater är klara för sitt andra ESWC.


I kvalfinalen mot melty öppnade LDLC-laget svagt. På Dust2 fick man ynka fyra rundor som försvarare, vilket ledde till en bekväm 1-0-vinst för Balbastros femma. Svar på tal gavs dock på Inferno, där LDLC knep sju rundor som anfallare för att sedan plocka nio raka CT-rundor för att kvittera. Avgörandet skedde på Cobblestone, där LDLC fick elva rundor som CT, och trots att man hade lite problem med att avsluta matchen kunde man gå segrande med 2-1 via en 16-12-vinst.

Skrällde mot NiP senaste ESWC

Detta blir det andra internationella ESWC-evenemanget i rad som spelarna i LDLC White deltar på. Under förra upplagan, ESWC 2014, gick man under Platinium och stod för kanske turneringens största skräll när man besegrade NiP Gaming på Cobblestone i gruppspelet, något som lade grunden för svenskarnas omtalade förhastade eliminering.

Deltagarlista: ESWC Montreal
Sverige NiPFrankrike Titan
Ukraina Na`ViFrankrike EnVyUs
Brasilien Key'd StarsAustralien Legion
USA Team LiquidSydafrika Bravado
Kina QeeYouUSA Cloud9
Europa KinguinUSA Luminosity
USA CLGUkraina FlipSid3
Frankrike LDLC WhiteKanada Kanadensiskt kval

Som ni kan se ovan finns det bara en plats kvar att fylla till den 75 000 dollar värdefulla turneringen, vilket är det kanadensiska kvalet som kommer att arrangeras på Montreal Comic Con den 5 juli. Huvudturneringen är schemalagd att hållas den 9-12 juli. Varken fnatic, Team SoloMid eller LGB eSports kommer att vara på plats, detta då alla tre valt att lämna återbud till turneringen.

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..