×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL

1337 m.fl. klara för finalkvalet till Köln-majorn

6
Det svenska femman säkrar en plats till finalkvalet mot ESL One Cologne — med tre inhoppare. Här är de nio lagen som än så länge är klara för Köln-testet.
Det första förkvalet mot finalkvalet till ESL One Cologne har avgjorts, och svenska 1337 har aningen chockerande kvalat vidare från de över 300 deltagande lagen. Varför det kommer som en förvåning är för att laget spelade med tre stycken inhoppare. Utöver de två ordinarie medlemmarna Simon "twist" Eliasson och Erik "zende" Sundeqvist var även Gustav "KAB0M" Runemalm, Miran "Dumas" Matković och Benjamin "BENDJI" Söderena med och kvalade in.

I kvartsfinalen, som avgjorde vilka som skulle hamna topp fyra och därmed kvala vidare, mötte ovanstående femma norska LGB eSports. Norrmännen var av uppenbara skäl klara favoriter i mötet, men vid öppningskartan, Cache, visade ändå svenskmixen kraftigt motstånd när de knappt föll med 13-16. På sitt egna kartval, Inferno, drog svenskarna i en ny växel och vann med 16-11 för att tvinga matchen till en tredje avgörande. På Mirage, den avslutande kartan, blev det 16-10 till 1337 efter att ha fått nio rundor som försvarare, vilket säkrade dem avancemang.

Utöver svenskarna är även polska INSHOCK, ryska PiTER och finska ENCORE klara för finalkvalet. Sedan tidigare har ytterligare fem lag varit klara för deltagande, detta som inbjudna, "seedade" lag. Dessa är Team Dignitas, som visade styrka i helgens Gfinity Masters, Titan, HellRaisers, PENTA Sports och FlipSid3 Tactics.

InbjudnaInkvalade
Danmark Team DignitasSverige 1337
Frankrike TitanRyssland PiTER
CIS HellRaisersFinland ENCORE
Tyskland PENTA SportsPolen INSHOCK
Ukraina FlipSid3 Tactics

Ytterligare sju lag skall spikas för ovanstående kval. Detta kommer att ske via det andra onlinebaserade förkvalet, som drar igång ikväll och sträcker sig fram till torsdag. Är ni sugna på att spela detta kval beger ni er till ESL:s hemsida.

9 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 9 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..