×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESWC

LGB skippar Montreal — pyths Luminosity ersätter

5
ESWC drabbas av ytterligare avhopp när norska LGB eSports hoppar över kommande månads Montreal-evenemang. Ersätter norrmännen gör svenske Jacob "pyth" Mourujärvi och hans Luminosity Gaming.
ESWC:s nordamerikanska evenemang, som arrangeras i Montreal, Kanada i juli, har fått mycket uppmärksamhet sedan offentliggörandet i slutet av mars. Det har dock inte bara varit positiva nyheter, och nu drabbas turneringen av ytterligare motgångar från europeiskt håll när LGB eSports lämnar återbud.

Det är arrangörerna själva som presenterar nyheten, men någon anledning bakom LGB:s beslut har inte offentliggjorts. LGB eSports fick sin plats via en inbjudan, detta efter att det skandinaviska kvalet ställts in, men kommer detta till trots inte att närvara.

Svenskens lag ersätter

In för att ersätta LGB kommer Luminosity Gaming, där bland andra svenske Jacob "pyth" Mourujärvi spelar. Man behöver inte vänta ända till ESWC för att se svenskens nordamerikanska lag spela dock, i och med att de nyligen säkrade en plats till ESL ESEA Pro League-finalerna i Köln, Tyskland nästa vecka. På plats i Montreal kommer man dock att ställas mot lag som NiP Gaming, Na`Vi, EnVyUs, Titan, Cloud9 och många fler.

Deltagarlista: ESWC Montreal
Sverige NiPFrankrike Titan
Ukraina Na`ViFrankrike EnVyUs
Brasilien Key'd StarsAustralien Legion
USA Team LiquidSydafrika Bravado
Kina QeeYouUSA Cloud9
Europa KinguinUSA Luminosity
USA CLGUkraina FlipSid3
Frankrike Franskt kvalKanada Kanadensiskt kval

LGB eSports är det tredje laget att hoppa av den 75 000 dollar värdefulla turneringen. Tidigare har även de två världstopplagen fnatic och Team SoloMid hoppat av tåget, detta på grund av tidsbrist och som tvingat en att prioritera vissa turneringar före andra. ESWC Montreal arrangeras den 9-12 juli.

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..