×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Fragbite

Undersökning: Vilken är din favoritkarta?

6
Efter en högljudd diskussion inom redaktionen är vi nyfikna på vilken CS:GO-karta som faktiskt är den mest omtyckta här på Fragbite.
Counter-Strike: Global Offensive har många nya element från de tidigare versionerna, men något som förblir är de ständigt spelade kartorna. Trots ansiktslyft är det i princip fortfarande samma kartnamn som syns i map pools runtomkring på turneringar.

Vi på redaktionen har diskuterat huruvida folk föredrar de nyare kartorna eller de äldre. Är det exempelvis den extremt klassiska Dust2, som dessutom regerar allt från casual till competitive match making, som är Fragbite-användarnas favorit, eller om det kanske är nyare kartnamn som dominerar vetoprocesserna?

Lyft blicken till bildarkivet och ta en titt på de nio kartor som varit en del av map pools i större turneringar, sedan scrollar du ner till undersökningen under denna text och lägger din röst. Om ungefär en vecka publicerar vi resultatet!

Vilken är din favoritkarta i CS:GO?

85 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 85 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..