×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Storbritannien

Gfinity-grupperna släppta — mouz tar sista platsen

1
Grupperna för helgens rampljus-turnering har offentliggjorts, medan man även presenterar tyskbaserade mousesports som det åttonde och sista laget på deltagarlistan.
I helgen går Gfinity Summer Masters I av stapeln, som är årets tredje Gfinity Masters-evenemang och det första av de två sommarupplagorna. På plats kommer bland andra NiP Gaming, EnVyUs, Virtus.pro, Titan och Cloud9 att vara — och nu står det klart att de får sällskap av mousesports.

Det tyskbaserade laget har inte setts på internationella LAN i riktigt samma mängd som de övriga topplagen i Europa, och i helgen får Chris "chrisJ" de Jongs omtalade femma möjligheten att prestera mot några av världens bästa femmor. På plats kommer de att dela grupp med Virtus.pro, EnVyUs och Cloud9. I den andra gruppen ser vi NiP Gaming ställas mot Titan och de danska lagen i Team Dignitas och SK Gaming. Värt att notera är att det sistnämnda under gårdagen gjorde förändringar i sin laguppställning.

Grupp AGrupp B
Sverige NiP GamingFrankrike EnVyUs
Frankrike TitanPolen Virtus.pro
Danmark DignitasUSA Cloud9
Danmark SK GamingTyskland mousesports

Ovanstående gruppspel kommer att spelas med det numer standardiserade double-elimination-formatet, där varje omgång tycks vara bäst av en karta. De två bästa lagen från varje grupp avancerar till semifinalerna, som spelas bäst av tre kartor, medan finalen spelas bäst av fem. Turneringen drar igång på fredag den 26 juni och avslutas på söndagen.

Vilken grupp blir roligast att titta på?

374 personer har röstat

7 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 7 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..