×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Storbritannien

NiP, VP, EnVyUs m.fl. till helgens Gfinity Masters

1
I helgen går ytterligare en upplaga av Gfinity Masters av stapeln i London, med 80 000 dollar i möjliga vinstpengar. Nu har arrangörerna offentliggjort majoriteten av deltagarlistan och även vilka som kommer att jobba med streamen.
I helgen, den 26-28 juni, är det dags för årets tredje upplaga av Gfinity Masters. För första gången är det dock sommarupplagan, men som utöver namnet är densamma som föregångare. 80 000 dollar står på spel i den åtta lag breda turneringen, där lag från hela världen kommer att deltaga.

NiP Gaming, EnVyUs och Virtus.pro är de tre starkaste namnen på deltagarlistan, medan lag som Team Dignitas, titan och Cloud9 även de är intressanta sådana. Något anmärkningsvärt är även att danska SK Gaming kommer att göra LAN-debut under den tyska organisation. Utöver dessa sju lag kommer även ytterligare ett lag att presenteras, men arrangörerna väntar på bekräftelse.

Deltagarlista Gfinity Summer Masters I
Sverige NiP GamingPolen Virtus.pro
Frankrike EnVyUsFrankrike Titan
Danmark Team DignitasDanmark SK Gaming
USA Cloud9Världen TBA
* Ovanstående lag har inte indelats i grupper.

Prisfördelning
1.40 000 dollar(cirka 324 700 kronor)
2.20 000 dollar(cirka 162 300 kronor)
3-4.5 000 dollar(cirka 40 600 kronor)
5-8.2 500 dollar(cirka 20 300 kronor)

Som ni kan se ovan står inget av de lag som vunnit de senaste tre stora turneringarna med på deltagarlistan. Om det är Team SoloMid, fnatic eller Na`Vi som fortfarande inte offentliggjorts återstår att se. Medan väntan sker kan man gotta sig i profilerna som kommer att vara på plats för streamen.

I vanlig ordning är Scott "SirScoots" Smith värd för hela kalaset, och kommer liksom under föregående upplaga att ha Richard Lewis och Duncan "Thorin" Shields vid sin sida för analyser av de olika matcherna. Smith komer att bli ensam icke-britt på plats då samtliga fem kommentatorer är från Storbritannien, där de mest nämnvärda är FACEIT TV-duon Daniel "ddk" Kapadia och James "JZFB" Bardolph.

Stream-team
USA Scott "SirScoots" SmithVärd
Storbritannien Richard LewisAnalytiker
Storbritannien Duncan "Thorin" ShieldsAnalytiker
Storbritannien Daniel "ddk" KapadiaKommentator
Storbritannien James "JZFB" BardolphKommentator
Storbritannien Matt "Chewwy" SmithKommentator
Storbritannien Karam "Kyan1te" KabbaraKommentator
Storbritannien Henry "HenryG" GreerKommentator

16 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 16 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..