×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

jdm64 blir CLG:s femte spelare

-4
Efter en relativt lång period utan en fullskalig femma blev det bekräftat igår att Josh "jdm64" Marzano kommer fylla tomrummet Peter "ptr" Gurney lämnade efter sig.
Ryktena har praktistkt taget flugit kring vem den eventuella femte spelaren skulle vara för ett av Nordamerikas mest väletablerade lag: Namn som Casper "cadian" Møller var under en längre period betraktad som en av toppkandidaterna för positionen, men under gårdagen stod det klart att det är Josh "jdm64" Marzano, tidigare medlem av SKDC, som blir Counter Logic Gamings nya AWP-spelare.

Counter Logic Gaming

USA Tarik "tarik" Celik
USA James "hazed" Cobb
Kanada Pujan "FNS" Mehta
USA Stephen "reltuC" Cutler
USA Josh "jdm64" Marzano
Marzano är kanske inte en oväntad ersättare för lagets tidigare AWP:are Peter "ptr" Gurney, då han spelat tillsammans med laget mycket under de senaste två veckorna i diverse onlineligor. Hans LAN-historik utgörs, som för de flesta Nordamerikanska spelarna, mest av ESEA-LAN, där han senast medverkade med SKDC på ESEA 18-finalerna.

En rolig detalj är även att på ett av dessa ESEA-event jdm64 har spelat på representerade han NetCodeGuides.com, vars trupp då utgjordes av samtliga medlemmar av denna nya CLG-uppställning förutom Tarik "tarik" Celik.


jdm64 möter Denial på ESEA 18


Bildkälla: Counter Logic Gaming

10 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 10 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..