×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

SK Gaming återvänder till CS:GO

-27
Det blir en heldansk femma som kommer representera ett av de mest legendariska namnen inom CS då SK Gaming i helgen offentliggjorde sitt nya lag.
Återigen har SK Gaming tagit ett kliv in i CS:GO-världen, och det blir fem medlemmar beståendes av de före detta lagen Copenhagen Wolves och Reason Gaming som kommer utgöra organisationens nya startfemma.

Detta besked kommer tre veckor efter SK nästan signerade det nuvarande Kinguin-laget med Mikail "Maikelele" Bill och Adil "ScreaM" Benrlitom, och det blir alltså majoriteten av det danska mixlaget Undefined som kommer representera SK Gaming gåendes in i 2015:s andra halvår.
SK Gaming
Danmark Nicolai "HUNDEN" Petersen
Danmark Michael "Friis" Jørgensen
Danmark Asger "AcilioN" Larsen
Danmark Jesper "Tenzki" Plougmann
Danmark Rasmus "SandeN" Sanden
Fastän majoriteten av laget spelade tillsammans under i Undefined de senaste veckorna, är det endast tre av de fem medlemmarna i mixlaget som har blivit del av SK Gamings nya femma, då Lukas "gla1ve" Rossander och Lasse "maeVe" Elgaard inte gör sina forna lagkamrater sällskap i SK.

28 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 28 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..