×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

"CPL"-grupperna dragna — NiP deltar

4
Efter att kvalprocessen avklarats har Counter Pit League har offentliggjort gruppindelningen för den kommande, 420 000 kronor värdefulla turneringen.
Jungfrufärden för CS:GO-turneringen Counter Pit League närmar sig, och nu har onlinekvalandet till turneringen avgjorts. Vinnare blev mousesports, som besegrade polska Gamers2 med 16-10 i kvalfinalen. Båda lagen har dock förtjänat en plats i turneringen, men mousesports fick nöjet att välja vilken av de två dragna grupperna de ville ta del av.

Grupp B blev svaret från den tyska organisationen, där de bland annat kommer ställas mot EnVyUs, HellRaisers och Titan, medan Gamers2 kommer att gå upp mot bland andra NiP Gaming, Virtus.pro, Na`Vi. Värt att notera är att fnatic inte kommer att vara en del av turneringen.

Grupp AGrupp B
Ukraina FlipSid3 TacticsCIS HellRaisers
Sverige NiP GamingFrankrike EnVyUs
Polen Virtus.proTyskland PENTA Sports
Danmark dignitasDanmark Team SoloMid
CIS Na`ViFrankrike Titan
Polen Gamers2Tyskland mousesports

Grupperna kommer att spelas bäst av två round-robin, vilket innebär att alla lag som delar grupp kommer att möta varandra två gånger. De två mest framgångsrika lagen i gruppspelet går sedan vidare till ett winner bracket, medan treorna och fyrorna får börja sin slutspelsfärd i loser bracket. De två sämst placerade lagen i respektive grupp blir alltså eliminerade.

Counter Pit League erbjuder 50 000 dollar, närmare 420 000 kronor, i prispotten för ovanstående tolv lag att slåss om. Turneringen är schemalagd att dra igång redan ikväll.

Vilken grupp hade du helst spelat i?

725 personer har röstat

22 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 22 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..