×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Bad Monkey plockar in f.d. Alternate-duo

3
Svenskbaserade Bad Monkey Gaming plockar in ett tyskt, välkänt Alternate-par för att temporärt fylla tomrummet sedan avhoppen.
Under gårdagen kunde man läsa om hur toppspelarna Juia "juliano" Kiran och Ksenia "vilga" Kluenkova startat upp ett nytt lag under Games4u:s fana. Detta lämnade ett två platser brett tomrum i Bad Monkey Gaming, ett hål som nu täppts till, i varje fall temporärt.



Fyra av de nuvarande BMG-spelarna under Alternates fana på ESWC 2013.


In kommer den tyska duon Lena "shushu" Babic och Melanie "beyoNd*" Gutsche, som ju spelade i Alternate tillsammans med Zainab "zAAz" Turkie och Irene "iRene" Sanchez när de knep andraplatsen på ESWC 2013. Utöver de fyra nämnda spelarna är Therese "lillsan" Petersson, som relevant vann ESWC 2013 med Druidz, kvar i laget.

Bad Monkey Gaming

Sverige Therese "lillsan" Petersson
Sverige Zainab "zAAz" Turkie
Spanien Irene "iRene" Sanchez
Tyskland Lena "shushu" Babic
Tyskland Melanie "beyoNd" Gutsche
Ovanstående laguppställning är alltså bara en temporär lösning när laget kommer att försöka kvala in till ESWC Montreal, som erbjuder 15 000 dollar, motsvarande 124 000 kronor, i prispotten.

14 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 14 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..