×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Kanada

Här kniper pyth en 1vs5-clutch i Nordamerika

11
Det rådde snack om att den unga svenskens individuella skicklighet skulle vara överlägsen det nordamerikanska toppskiktet. Tydligen ligger det en del sanning i det, då han på sin stream vann en 1vs5 mot nordamerikanska toppspelare.
Jacob "pyth" Mourujärvi är sedan en vecka tillbaka bosatt i Toronto, Kanada för att spela för nordamerikanska Luminosity. Svensken har redan imponerat på många, och fortsätter nu att beröra genom att livestreama bland annat högrankade gathers, eller PUG:s som de kallas i Nordamerika.

Senaste nytt på nöjesfronten är en runda där Mourujärvi visar sin individuella skicklighet genom att vinna en 1vs5-situation. Motståndet är bland andra den före detta Cloud9-spelaren Shahzeb "ShahZaM" Khan, som Mourujärvi inleder med att kniva, den omtalade talangen Braxton "swag" Pierce och den kanadensiska ACE-duon Phillipe-Olivier "PEX" Crepin och Brad "rabbit" Fodor.



Relaterade nyheter:
• Hades sjuka 1vs5 i MLG-kvalet — på stream
huggans osannolika deagle-skott
Maikeleles sjuka stream-deagle

54 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 54 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..