×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Efter Thorins uppvigling: HellRaisers ger svar på tal

7
Duncan "Thorin" Shields räds inte att vara kontroversiell på Twitter. Ibland händer det dock att spelarna som är i skottlinjen ger svar på tal, något som HellRaisers nu gjort — med en bildkampanj innehållandes en hel del fingrar.
När HellRaisers eliminerade Titan under helgens DreamHack Open Tours i Frankrike var det en hel del ögonbryn som höjdes. Det var dock inte alla som valde att applådera bedriften, utan expertanalytikern Duncan "Thorin" Shields valde, i vanlig ordning, att göra sig hörd via social media. Till HellRaisers skickade han nämligen en hälsning som hette duga.

"Thanks for ruining what would have been a great semi-final (Titan vs. FNATIC) so you can shit the bed as usual, HellRaisers", löd Shields inlägg på Twitter.

Östeuropéerna ödslade ingen tid med att ge ett skriftligt gensvar, utan kände helt enkelt att en bild säger mer än tusen ord. På bilden, uppladdad av Dauren "AdreN" Kystaubayev, ser man HellRaisers-representanter peka finger åt den brittiske analytikern.

Kort därefter gav Thorin svar på tal där han påpekade att varje finger representerade varje runda HellRaisers fick på Dust2 i semifinalen i Tours. Det verkade dock inte skada alltför mycket, utan Kystaubayev fortsatte sitt bildspel genom att även att skicka hälsningar från sina östeuropeiska FlipSid3 Tactics-vänner Yegor "markeloff" Markelov och Aleksandr "s1mple" Kostyliev.

76 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 76 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..