×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Miljonligan drar igång — pyth debuterar i Nordamerika

8
Det har blivit dags för ESL ESEA Pro League att dra igång. Totalt åtta matcher, däribland Jacob "pyth" Mourujärvis debut med nordamerikanska Luminosity.
Efter att miljonligan ESL ESEA Pro League snackats upp en vecka har det blivit dags att sparka igång projektet. Tolv lag spelar i Europa, och lika många i Nordamerika, i hopp om att bli topp fyra i sin respektive region och därmed kvala in till LAN-finalerna som spelas i ESL:s studios både i Köln, Tyskland och Los Angeles, USA.

Kvällen bjuder inte på mycket svenskt dock. I Europa är det främst fransk- och tyskbaserade lag som kommer att spela när Titan, EnVyUs, mousesports och PENTA är fyra av de sex lagen som spelar ikväll. Ett nämnvärt toppmöte är EnVyUs mot HellRaisers, som spelar klockan 22:00.

I Nordamerika kommer uppenbarligen varken Team Liquid eller eLevate att spela, då lagen förmodligen fortfarande är på hemfärd från helgens FACEIT-finaler. Både Counter Logic Gaming och Cloud9 kommer dock att spela matcher, och vem som ersätter Peter "ptr" Gurney i CLG är fortfarande inte offentliggjort. Mest spännande för svenskar är väl att Luminosity kommer att spela sin debutmatch med Jacob "pyth" Mourujärvi, som förra veckan flyttade till Kanada för att bli en del av den nordamerikanska scenen.

Kvällens matcher: Europa
19:00 Frankrike Titanvs. Danmark dignitasBetta i tipsetCache
20:00 Europa mousesportsvs. Tyskland PENTABetta i tipsetCache
21:00 Tyskland PENTAvs. Frankrike EnVyUsBetta i tipsetInferno
22:00 CIS HellRaisersvs. Frankrike EnVyUsBetta i tipsetOverpass
Stream: ESL_CSGO
Nattens matcher: Nordamerika
02:00 USA Luminosityvs. USA ParadoxBetta i tipsetInferno
03:00 USA CLGvs. Kanada AceBetta i tipsetOverpass
04:00 USA Cloud9vs. USA mouseSpazBetta i tipsetInferno
05:00 USA Paradoxvs. USA mouseSpazBetta i tipsetCache
Stream: ESL_CSGO

I helgen offentliggjorde även ESL och ESEA vilka som kommer att agera kommentatorer under hela säsongen, där majoriteten som förväntat är ESL-anställda Jason Kaplan, Leigh "Deman" Smith, Lauren "Pansy" Scott och Alex "Machine" Richardson. Utöver dessa finnes dock RoomOnFire-duon Anders Blume och Auguste "Semmler" Massonnat med i stream-teamet.

9 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 9 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..