×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Storbritannien

fnatic tillintetgör Liquid — Grupp B äntrar

2
Utan några som helst problem tar sig fnatic förbi nordamerikanska Team Liquid, och säkrar därmed en plats i gruppfinalen mot NiP Gaming imorgon.
Det var utan nåd som svenska fnatic tog sig förbi Team Liquid i sin öppningsmatch på FACEIT League-finalerna i London, England. Efter en del tekniskt strul kunde Cobblestone öppna mötet, och efter den vunna pistolrundan fanns det ingenting Team Liquid kunde göra för att tränga igenom svenskarnas försvar. Halvan gick massiva 14-1 till fnatic, som sedan vann den kommande pistolrundan och stängde kartan.

"Mirage kanske går bättre", får man förmoda att jänkarna hade i sina åtankar när karta nummer två skulle dra igång. Där gick det dock inte den minsta gnuttan bättre, då fnatic återigen stängde igen som CT, bland annat tack vare Freddy "krimz" Johanssons 27 frags efter 15 spelade rundor, och 14-1 blev återigen halvtidsresultatet. Även om Team Liquid fick lite flyt när de vann den följande pistolrundan stängde fnatic matchen direkt efter att de avklarat sina eco-rundor.

Detta innebär att NiP Gaming och fnatic kommer att spela mot varandra om förstaplatsen i Grupp A imorgon, schemalagt klockan 13:00. Dagen är dock inte över än, det har nämligen blivit dags för Virtus.pro och eLevate att drabbas samman i det första Grupp B-mötet för turneringen. Så fort de är klara kommer även Na`Vi och Team SoloMid att mötas, följt av gruppens förlorarmatch.

Fredagen den 1 maj

10:00Sverige NiP Gamingvs. Australien Immunity2-0 (16-5, 16-14)
13:00Sverige fnaticvs. USA Team Liquid2-0 (16-1, 16-3)
16:00Polen Virtus.provs. USA eLevateBetta i tipset
19:00Ukraina Na`Vivs. Danmark Team SoloMidBetta i tipset
22:00Förlorarmatch Grupp B

Lördagen den 2 maj

10:00Förlorarmatch Grupp A
13:00Vinnarmatch Grupp A
16:00Consolidation-match Grupp A
19:00Vinnarmatch Grupp B
22:00Consolidation-match Grupp B

Söndagen den 3 maj

13:00Semifinal #1
16:00Semifinal #2
19:00Final
Stream: FACEIT TV

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..