×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Hiko gör som Semphis — går till Nihilum

6
Spencer "Hiko" Martin har offentliggjort att han kommer att gå med i Nihilum tillsammans med sin forna lagkamrat Kory "Semphis" Friesen.
Ända sedan Spencer "Hiko" Martins flytt från Cloud9 till iBUYPOWER gick i spillror, för att hans nya lagkamrater åkte fast för att ha spelat läggmatcher i förmån till CS:GO-skins, har hans nästa karriärsdrag varit populärt att spekulera i. Det diskuterades att han hade någonting på gång med Tyler "Skadoodle" Latham, en teori som gick i spillror när sniperstjärnan gick med i Cloud9.

Nu har Martin själv bekräftat var hans nästa destination blir, och det är ingen annanstans än Nihilum. Laget sågs senast i veckan rekrytera Kory "Semphis" Friesen efter att kanadensaren fått lämna Cloud9. Nu kommer alltså han och Hiko återförenas efter fyra-fem månader isär.

"I have full faith in this team. SEMPHIS and myself work really well together", citeras han från sin stream av HLTV.org.

I laget kommer "inhuman reactions"-profilen att ersätta Andrew "Professor_Chaos" Heintz, vilket gör att Nihilum i framtiden kommer att spela med följande femma.

Nihilum

USA Soham "valens" Chowdhury
USA Timothy "autimatic" Ta
USA Joshua "sancz" Ballenger
Kanada Kory "SEMPHIS" Friesen
USA Spencer "Hiko" Martin

16 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 16 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..