×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

ptr plockas in i pyths Luminosity

3
Peter "ptr" Gurney har släppts från Counter Logic Gaming — men ödslar ingen tid på att hitta ett nytt hem när han direkt rekryteras av Jacob "pyth" Mourujärvis nya lag Luminosity.
Nordamerikanska Luminosity verkar lägga mycket krut på att slipa sin Counter-Strike: Global Offensive-femma. I början av veckan offentliggjorde Jacob "pyth" Mourujärvi att han flyttar till Kanada med Todd "anger" Williams för att bli en del av sagda nordamerikanska lag, och nu har de gjort ytterligare en intressant rekrytering.

Det är den omtalade AWP-spelaren Peter "ptr" Gurney som plockas in, detta efter att han släppts från sitt kontrakt med Counter Logic Gaming. Anledningen till varför han fick lämna sitt tidigare lag har lämnats osagt, men rykten pekar på att det var en intern kontrovers som fick spelarna att skiljas åt. Hur som haver tog det inte lång tid för Gurney att hitta sitt nya lag, då nyheten om att han ansluter sig till Luminosity kom upp till ytan bara timmar efter CLG släppt honom.



ptr hittade ett nytt lag bara timmar efter att ha blivit petad från CLG.


Gurney hade sitt internationella genombrott tidigare i år, när han under MLG X Games i Aspen, Colorado i USA stod för enastående insatser och direkt blev ett diskussionsämne runtom i världens olika Counter-Strike-scener. Nu kommer han att ersätta Arya "arya" Hekmat, som gick med i laget för bara någon månad sedan. När det kommer till den specifika sniper-rollen är det Erik "fl0m" Flom som får kliva åt sidan för den före detta CLG-spelaren, och Flom kommer istället att fokusera på rifle-rollen.

Luminosity

USA Erik "fl0m" Flom
USA Todd "anger" Williams
Sverige Jacob "pyth" Mourujärvi
USA Alexander "LeX" Deily
USA Peter "ptr" Gurney

USA Carey "frozt" Kertenian (back-up)

Hur bra tror du Luminosity kan bli med denna femma?

641 personer har röstat

15 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 15 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..