×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Här är de europeiska lagen till miljonligan

5
ESL och ESEA har offentliggjort de inbjudna lagen till den europeiska delen av ESL ESEA Pro League, där en miljon dollar ligger i prispotten.
Under gårdagen offentliggjorde ESL och ESEA sitt multi-miljonprojekt ESL ESEA Pro League, där totalt 24 lag spelar om en kombinerad prispott värd en miljon dollar. Ligan är uppdelad i två divisioner, som båda har 500 000 dollar i prispotten, vilket tillsammans uppnår häpnadsväckande 8,4 miljoner kronor. Nu har lagen för den europeiska divisionen offentliggjorts.

Som väntat är det 12 av de absolut bästa lagen i Europa som kommer att deltaga i 500 000-dollarligan. För svensk del finnes två namn; fnatic och NiP Gaming. Svensklagen får sällskap av giganter som EnVyUs, Team SoloMid, Na`Vi och Virtus.pro och många, många fler lag som gör sig bäst att listas nedan.

Deltagarlista: Europa

Sverige fnaticSverige NiP Gaming
Danmark Team SoloMidDanmark Team Dignitas
Frankrike EnVyUsFrankrike Titan
Ukraina Na`ViUkraina FlipSid3 Tactics
Polen Virtus.proCIS HellRaisers
Europa mousesportsTyskland PENTA Sports

Ovanstående lag kommer spela matcher mot varandra veckovis för att avgöra vilka som avancerar till LAN-finaler, som kommer att arrangears i ESL:s studio i Köln, medan den nordamerikanska divisionens finaler hålls i ESL-studion i Los Angeles. Mer information har inte offentliggjorts, men med tanke på att ligan är schemalagd att dra igång redan den 4 maj förväntas mer detaljer offentliggöras i dagarna.

Vilket lag kommer du heja på i den europeiska divisionen?

1325 personer har röstat

22 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 22 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..