×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Maikelele: "Jag vet inte hur det läckte"

11
I konversation med HLTV.org bekräftar Mikail "Maikelele" Bill att han och Adil "ScreaM" Benrlitom diskuterat att bygga ett internationellt lag, men att ingenting är säkert än.
CS:GO-scenen stannade upp en aning när ett rykte om att SK Gaming kommer att plocka in en internationell femma offentliggjordes. Laget skulle bestå av den före detta Titan-stjärnan Adil "ScreaM" Benrlitom, den svenska duon Mikail "Maikelele" BIll och Alexander "SKYTTEN" Carlsson samt k1ck-spelaren Ricardo "fox" Pacheco och LGB-spelaren Håvard "rain" Nygaard.

Nu har Maikelele kommenterat händelsen borta hos HLTV.org, där han bekräftar att planerna är så gott som sanna, men att ingenting är hugget i sten än.

"Jag vet faktiskt inte hur det läckte eftersom mitt lag har varit tyst om det i och med känsliga saker som kontrakt och så vidare", berättar Maikelele för HLTV.org.

"Jag har haft mina ögon på rain under en längre tid. Under min korta tid i LGB var jag väldigt imponerad av honom och ville fråga honom om att gå med i mitt nya internationella lag. Dock är han fortfarande under kontrakt med LGB. Om saker går enligt mina planer kommer han att spela med oss, men det är inte mitt beslut, utan LGB-ägarnas", fortsätter han.

"Detta är inte 100% än och jag vill tydliggöra att detta INTE är ett officiellt offentliggörande av laget", tillägger den före detta NiP-spelaren.

Med andra ord är det inte längre ett rykte att denna potentiella SK Gaming-femma planeras, men det är fortfarande oklart om den kommer att sjösättas. Tiden får helt enkelt visa om det är följande kvintett som kommer att bli den nya europeiska satsningen att hålla ögonen öppna för.
Sverige Mikail "Maikelele" Bill
Sverige Alexander "SKYTTEN" Carlsson
Belgien Adil "ScreaM" Benrlitom
Norge Håvard "rain" Nygaard
Portugal Ricardo "fox" Pacheco

20 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 20 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..