×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Fifflaren går med i nordamerikanskt ESEA Main-lag

7
Robin "Fifflaren" Johansson ansluter sig till Anonymous5 för att spela ESEA i Nordamerika — med bland andra den före detta AWP-stjärnan Kyle "Ksharp" Miller.
Efter att Robin "FIfflaren" Johansson lämnade NiP Gaming i slutet av förra året sågs han kommentera en hel del professionella turneringar, men offentliggjorde efter några månader att han skulle flytta till USA. Vid ett senare skede kom det fram att Johansson rekryterats av Twitch för att globalt hjälpa ta företaget framåt i CS:GO-världen.



Fifflaren dammar av bössan, om än på en mindre seriös nivå.


Att den före detta NiP-spelaren lagt den professionella spelarkarriären bakom sig och anslutit sig till ett av världens största företag verkar dock inte tillintetgöra hans abstinens för spelandet. Nu har nämligen HLTV.org rapporterat om att veteranen gått med i ESEA Main-laget Anonymous5, där bland andra den före detta 3D-snipern Kyle "Ksharp" Miller och den forne Source-toppspelaren Nick "nickn0it" Nowakowski spelar.

Enligt Johansson själv är det nya laget mer av ett casual-lir vid sidan av jobbet, och tycks alltså vara näst intill så långt ifrån en satsning som man kan komma.

16 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 16 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..