×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

F.d. Orbit splittras — "En av oss fick ett bättre erbjudande"

1
GreyFace, tidigare kända som Team Orbit, har gått skilda vägar. Detta offentliggör Jacob "pyth" Mourujärvi i samband med att han lämnar laget.
Tidigare i veckan offentliggjordes det att den svenska femman och organisationen Team Orbit gått skilda vägar efter att ha haft olika framtidsvisioner. Tanken då var att laget, som temporärt bytte namn till GreyFace, skulle hitta en ny organisation. Detta kommer dock inte att ske då laget ikväll offentliggjordes som splittrat.

Det är Jacob "pyth" Mourujärvi som offentliggjort nyheterna via sin Facebook-sida, där han berättar att han lämnat laget som följd av att två andra av hans numer före detta lagkamrater valde att hoppa av tåget.

"After some time looking around we got some really promising offers, but then something happened in the team, two players decided to leave because one got a better offer somewhere else, which you will probably find out more about in the upcoming days/weeks", skriver Mourujärvi på Facebook.

Som kanske underförstått efter ovanstående uttalande är det osagt vilken spelare det är som fått ett bättre erbjudande och vilket lag denne kommer att gå till. Klart är dock att följande femma inte längre spelar tillsammans.
Sverige Jacob "pyth" Mourujärvi
Sverige Alexander "SKYTTEN" Carlsson
Sverige Jimmy "Jumpy" Berndtsson
Sverige Fredrik "roque" Honak
Sverige Max "maxie" Lönnström

31 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 31 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..