×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Hoppsan! Är du en Cloud9-rekryt, fREAKAZOiD?

4
Efter en rejäl blunder på sin stream går den nordamerikanska CS:GO-scenen vild om att Ryan "fREAKAZOiD" Abadir tycks vara en av spelarna att fylla tomrummet i Cloud9.
Tidigare idag rapporterade vi om att nordamerikanska Cloud9 genomgått förändringar genom att sparka Kory "Semphis" Friesen och Shahzeb "ShahZaM" Khan, men inte offentliggjort vilka spelare som kommer att ersätta den numer icke-representerande duon. Nu finns det dock starka antaganden om en av ersättarna.

Under en streaming-session råkade den nordamerikanska profilen Ryan "fREAKAZOiD" Abadir nämligen ha sin inkorg på sin e-mail uppe, där ett mail från en Cloud9-representant syns gott och väl. Mailet tycks inte bara vara en avslappnad dialog, utan en vädjan till kontraktsignering.



En skärmdump från streamen med fREAKAZOiD:s inkorg.


Detta tyder alltså på att Abadir är en av de två nyrekryterna i det nordamerikanska stjärnlaget, medan frågan om vem som är lagets femte spelare fortfarande är obesvarad. Skulle ovanstående antydande vara sanning består alltså Cloud9 av följande kvartett.

Cloud9

USA Jordan "n0thing" Gilbert
USA Sean "seangares" Gares
Kanada Michael "shroud" Grzesiek
USA Ryan "fREAKAZOiD" Abadir

17 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 17 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..