×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Film

Filmonsdag: The Uprising

1
En ny film innehållandes professionella spelare har lanserats — perfekt underhållning för att få veckans mittpunkt att passera.
Vi har nått veckans mittpunkt, och den där evighetskänslan många kan känna kan enkelt lösas med underhållning. Idag släpptes nämligen en rykande färsk film innehållandes några av de bästa klippen från den massiva höjningen Counter-Strike: Global Offensive-scenen upplevt under de senaste två åren, dedikerad till spelets tillväxt.

Mannen bakom filmen är Daniel "Xyanide" Hagelin, som bland annat ligger bakom Counter-Strike 1.6-filmer som "In Memory of HLO Gävle" och "O'fRod, The Aftermath". Utöver de galna frags som utlovas innehåller filmen även bastung musik, stilren men ändå effektfull redigering och en hel del drag. En film mer än bara sevärd, om ni frågar undertecknad!

Vad tyckte du om "The Uprising"?

665 personer har röstat

35 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 35 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..